Notícies - Cobla Berga Jove

Fent balanç

Publicat el dia 31st Oct 2015

Avui tot just fa un any, a dos quarts de nou del vespre al Pavelló de Suècia de Berga sonaven les primeres notes d’Empordanesa, sardana de qui ha estat un dels grans puntals de la música per a cobla, Joaquim Serra i Corominas. Aquesta peça obria un concert que passarà a la història de la Cobla Berga Jove com la nostra primera actuació oficial en públic. Fou un concert en col·laboració amb l’ANC de Berga, on, a part de repertori simfònic de música per a cobla es van poder escoltar grans monuments intemporals de la sardana com són la celebradíssima Juny de Juli Garreta o La Santa Espina d’Enric Morera.


Novetats al blog

Publicat el dia 20th Oct 2015

novetats_blogDesprés d'un temps sense fer publicacions al blog, properament tornem a engegar les entregues mensuals. Abans però, comunicar-vos que hem introduït novetats a la web: disposem d'un formulari de contacte (veure a la pestanya Contacte) i també un formulari de subscripció al blog (podeu veure'l a la part superior dreta).


Col·laboració amb el Roger Mas

Publicat el dia 10th Jun 2015

Aquell passat dia 23 de maig al Konvent.0 encara el tenim present els de la Cobla Berga Jove. Vam viure una experiència difícil d'oblidar: el lloc, la música, la gent, les emocions... Tot plegat creava una atmosfera única, especial. Ho volem recordar i és per això que avui, després d'haver superat una patum carregada d'emocions i sorpreses, publicarem un vídeo i algunes imatges d'aquell moment al Konvent.0.