Notícies - Cobla Berga Jove

Concert a dues cobles: Principal de la Bisbal i Berga Jove

Publicat el dia 16th Jul 2016

Aquest dissabte els Amics de la Sardana d'Artés celebraran el seu 50è aniversari. Entre d'altres actes, realitzen un concert a dues cobles, on hi participarem juntament amb la cobla Principal de la Bisbal. 


Concert de Sant Joan 2016

Publicat el dia 21st Jun 2016

 

Seguint la línia inicial de la cobla de promocionar els concerts de cobla, enguany per la festivitat de Sant Joan tenim la oportunitat de participar en un concert a Gavà, juntament amb les corals La Igualtat, Polifònica de Blanes i Cantaires de Caldes. Serà a dos quarts de 8 del vespre a l’Espai Maragall de Gavà. A continuació us mostrem el programa del concert, que com veureu, està ben carregat de sardanes ben populars i cançons molt populars de diversos artistes d’arreu del territori Català.


Sensacions de Patum

Publicat el dia 30th May 2016

Ahir va ser un dia màgic per a la Cobla Berga Jove. Fer una cosa per primera vegada sempre és especial; igual que ho va ser el dia del nostre primer concert o la primera audició al carrer… Ahir, 29 de maig de 2016, diumenge de Patum, la Cobla Berga Jove vam actuar a casa nostra de la millor manera que podíem fer: per primer cop, vam actuar durant les festes de la Patum.