Notícies - Cobla Berga Jove

Obra per a cobla de Robert Agustina Busquets

Publicat el dia 17th Nov 2020

Després d’anunciar-vos que a finals d’aquest 2020 gravarem un CD amb l’obra per a cobla de Robert Agustina, volem explicar-vos alguns detalls més sobre aquest projecte!

 
Bon Nadal i feliç 2019!

Publicat el dia 24th Dec 2018

La Cobla Berga Jove vol desitjar a tots els seus seguidors digitals bon Nadal i feliç any 2019! És per això que hem fet aquest videomuntatge amb la cançó nadalenca "Passeig amb trineu" (Sleigh ride, en anglès) de Leroy Anderson, instrumentat per a cobla per Francesc Cassú. L'enregistrament de l'àudio es va fer el dia 27 d'octubre al teatre Patronat de Berga, i va ser possible gràcies al material d'enregistrament del Dani Magyk. L'enregistrament del vídeo es va fer el dia 1 de desembre al centre cívic Mn. Joan Noves de La Valldan.


Secció "Espectacles"

Publicat el dia 4th Apr 2018

La nostra web estrena nova secció: els espectacles. Volem promocionar aquest format d'actuació, i una de les moltes accions que volem fer per aconseguir-ho és promocionar-ho més a la web. Ja podeu accedir-hi per veure els espectacles que volem realitzar durant aquest any 2018. De moment n'hi tenim 2: ESM&CBJ Live i Cobla Berga Jove i Miquel Bofill. Us animem a accedir-hi, només heu de buscar la secció al menú!