Notícies - Cobla Berga Jove

Lambert: La Patum de Berga

Publicat el dia 26th May 2024

Ja és a la venda el disc de La Patum de Lambert!

Estem emocionats d'anunciar que el nou disc de Lambert ja està disponible per a tots els amants de la música de la patum! Aquest treball tan esperat arriba just a temps per les festes de Corpus de 2024!

Per celebrar aquest gran llançament i dins dels actes dels 10 anys de la Cobla Berga Jove, també hem posat a la venda una samarreta exclusiva dissenyada especialment per a aquest àlbum. Podeu encarregar la vostra samarreta aquí.

A més a més, també teniu disponible el disc a plataformes digitals: Spotify, Apple Music, Youtube, TIDAL i moltes més.


Concert de presentació: Lambert: La Patum de Berga

Publicat el dia 9th Apr 2024

A finals de l’any 2023, la Cobla Berga Jove en formació de banda va enregistrar els arranjaments que va fer Joan Baptista Lambert de La Patum, els quals van ser encarregats al compositor l’any 1930 per l’Ajuntament de Berga. Aquest enregistrament serà presentat en un concert el dia 21 d’abril a les 18:00 al Teatre Municipal de Berga.


Lambert: La Patum de Berga

Publicat el dia 7th Nov 2023

La Cobla Berga Jove en formació de banda enregistrarem aquest 2023 els arranjaments de la música de la Patum que va fer Joan Baptista Lambert.

Fes-te mecenes al Verkami!