Notícies - Cobla Berga Jove

Senyor, tingueu pietat

Publicat el dia 5th Mar 2015

Quan ets músic de cobla, la rutina pot esdevenir de motor sobretot al llarg de l’estiu. Hi ha un esdeveniment, però, que pot resultar entretingut: Diumenge, deu del matí, la capella més perduda de Catalunya. Ets músic, fas el que t’agrada, cobres alguna cosa de tant en tant i gaudeixes d’una meravellosa missa oficiada per un senyor gran, força gran, que fa pauses de 5 segons ...


La cobla? Què és això?

Publicat el dia 26th Feb 2015

Aquesta és la pregunta que més vegades m’han fet cada vegada que he explicat a alguna persona no molt endinsada en el món de la música (i malauradament, fins i tot alguna persona amb estudis musicals). Tot comença amb una conversa típica, “Hola que tal, tot bé?” “Sí, l’altre dia vaig anar a tocar amb la cobla.” Aquí entra en acció la famosa frase. En un principi podria semblar que la persona amb la qui estic parlant s’interessa i té curiositat, i realment així és.


Benvinguts al nou blog de la Cobla Berga Jove

Publicat el dia 17th Feb 2015

Dijous passat us vam presentar la nova web, esperem que us hagi agradat. Ara però, us volem presentar una nova secció.