Notícies - Cobla Berga Jove

Concert Sardanes del Centenari

Publicat el dia 19th Aug 2016

El proper dia 3 de setembre a les 6 de la tarda al Teatre Municipal la Cobla Berga Jove interpretarà en concert les 10 sardanes d'estrena del Centenari. A finals de l’estiu de 2015, des de l’Associació de Veïns de La Valldan va sorgir la proposta de fer un concert amb la Cobla Berga Jove emmarcat dins dels actes del Centenari.


Concert 50 anys Amics de la Sardana d'Artés

Publicat el dia 22nd Jul 2016

Si fa una setmana i mitja érem protagonistes a Berga per la gravació del disc de les sardanes de Queralt, el dissabte dia 16 ho vam ser també, però potser un xic menys, a Artés. Era el 50è aniversari dels amics de la sardana d’Artés i ho van voler celebrar com calia: amb la Principal de la Bisbal com a gran reclam i una tímida Berga Jove que, mica en mica, es va fent un lloc en aquest meravellós món de les sardanes.


Gravació del CD de sardanes, Queralt 2016

Publicat el dia 18th Jul 2016

Quan la Berga Jove va iniciar el seu projecte no crec que s’imaginés tot el que tindria per davant. Abans de tot, agrair molt sincerament al Denis i al Robert els assajos i la preparació d’aquest projecte. Als autors de les sardanes d’aquest CD que han pogut venir a la gravació i que han creat petites obres d’art com són les sardanes. Als membres de Queralt 2016 per la confiança dipositada a la Cobla, confiant un projecte gegantí com és col·laborar amb el centenari. I també a tots als que directe o indirectament hi heu ajudat o hi ajudareu. A tots, gràcies!!