Notícies - Cobla Berga Jove

Secció "Espectacles"

Publicat el dia 4th Apr 2018

La nostra web estrena nova secció: els espectacles. Volem promocionar aquest format d'actuació, i una de les moltes accions que volem fer per aconseguir-ho és promocionar-ho més a la web. Ja podeu accedir-hi per veure els espectacles que volem realitzar durant aquest any 2018. De moment n'hi tenim 2: ESM&CBJ Live i Cobla Berga Jove i Miquel Bofill. Us animem a accedir-hi, només heu de buscar la secció al menú!


Novetats de Retalls de Cobla

Publicat el dia 28th Sep 2017

Fa un any aproximadament, començavem a treballar conjuntament amb la Cobla Reus Jove per dur a terme un projecte especial: els Retalls de Cobla. Desrpés de moltes hores, finalment estem molt contents d'anunciar que realitzarem 4 concerts d'aquesta producció: a Berga, Reus, Barcelona i Bellpuig. Estem acabant de definir les dates, les hores i com aniran les entrades. Tota aquesta informació la podeu trobar 100% actualitzada al següent enllaç: https://retallsdecobla.wordpress.com/retalls-de-cobla-calendari/


Manifest de la Confederació sardanista del dia 20/09/2017

Publicat el dia 21st Sep 2017

Des de la Cobla Berga Jove ens sumem a la protesta i expressem el nostre suport al seguent comunicat emès per la Confederació Sardanista de Catalunya.

COMUNICAT A TOTS ELS SARDANISTES

Barcelona, 20 de setembre de 2017

La Confederació Sardanista de Catalunya davant els atacs que avui dimecres 20 de setembre estan patint les institucions catalanes, vol fer palès el seu suport al govern de la Generalitat de Catalunya.

A més a més, demanem al món sardanista que se sumi a l'onada de protestes pel que creiem que és inadmissible: l'atac a la democràcia, a les nostres institucions...