Notícies - Cobla Berga Jove

Bon Nadal i feliç 2019!

Publicat el dia 24th Dec 2018

La Cobla Berga Jove vol desitjar a tots els seus seguidors digitals bon Nadal i feliç any 2019! És per això que hem fet aquest videomuntatge amb la cançó nadalenca "Passeig amb trineu" (Sleigh ride, en anglès) de Leroy Anderson, instrumentat per a cobla per Francesc Cassú. L'enregistrament de l'àudio es va fer el dia 27 d'octubre al teatre Patronat de Berga, i va ser possible gràcies al material d'enregistrament del Dani Magyk. L'enregistrament del vídeo es va fer el dia 1 de desembre al centre cívic Mn. Joan Noves de La Valldan.


Secció "Espectacles"

Publicat el dia 4th Apr 2018

La nostra web estrena nova secció: els espectacles. Volem promocionar aquest format d'actuació, i una de les moltes accions que volem fer per aconseguir-ho és promocionar-ho més a la web. Ja podeu accedir-hi per veure els espectacles que volem realitzar durant aquest any 2018. De moment n'hi tenim 2: ESM&CBJ Live i Cobla Berga Jove i Miquel Bofill. Us animem a accedir-hi, només heu de buscar la secció al menú!


Novetats de Retalls de Cobla

Publicat el dia 28th Sep 2017

Fa un any aproximadament, començavem a treballar conjuntament amb la Cobla Reus Jove per dur a terme un projecte especial: els Retalls de Cobla. Desrpés de moltes hores, finalment estem molt contents d'anunciar que realitzarem 4 concerts d'aquesta producció: a Berga, Reus, Barcelona i Bellpuig. Estem acabant de definir les dates, les hores i com aniran les entrades. Tota aquesta informació la podeu trobar 100% actualitzada al següent enllaç: https://retallsdecobla.wordpress.com/retalls-de-cobla-calendari/