Notícies - Cobla Berga Jove

Viatge a Bèlgica 2017 - Trip to Belgium 2017

Publicat el dia 3rd Aug 2017

This article is also available in english, read it at the bottom

Del dia 26 de juliol al dia 2 d'agost del 2017 hem tingut la gran sort de poder acompanyar a l'Esbart Sant Martí de Barcelona al festival internacional de folklore "Pikkeling". Enguany ha sigut la 48ª edició i a banda de la nostra participació conjunta, també hi ha participat Ucraïna i Uzbekistan. Aquest article l'escrivim després de viure la setmana més intensa i especial que hem viscut fins ara, com a formació musical i individualment. És tant aquest sentiment de grandesa que tenim, que el nostre trompeta Marc Villegas (que ja ens hem ocupat de batejar-lo amb el nom de poeta de la cobla) ha fet el següent escrit: Ara mateix ploro com un nen petit. No recordo...


Concert de Sant Joan al Monestir de Sant Llorenç (Guardiola de Berguedà)

Publicat el dia 21st Jun 2017

El dia 24 de juny de 2017, a les 7 de la tarda oferirem un concert al Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà. El concert l'organitza l'associació Civitas Cultura, que s'ocupa de gestionar la música i cultura que es produeix en aquest màgic espai. Les entrades es poden reservar a la web de berguedareserves.cat. A continuació us detallem el repertori que hi interpretarem.


Retalls de Cobla, concert a dues cobles

Publicat el dia 26th Feb 2017

Les cobles Reus Jove i Berga Jove s'uneixen per presentar-vos el concert titulat Retalls de Cobla. Es tracta d'un concert d'homenatge al compositor Josep Maria Bernat i Colomina, dirigit gran amic del compositor Jesús Ventura. Hem creat una web especial per promocionar el concert, vegeu-la a www.retallsdecobla.wordpress.com