Notícies - Cobla Berga Jove

Bon Nadal i feliç any 2016

Publicat el dia 24th Dec 2015


Des de la Cobla Berga Jove hem volgut prendre una iniciativa diferent per felicitar les festes de Nadal d'enguany, i aquesta és, ni més ni menys, que la que sabem fer millor: fer música. La peça escollida per a aquesta ocasió ha estat la sardana Tendres records d'Agustí Borgunyó.


Programa del concert "Patum i cobla"

Publicat el dia 27th Nov 2015


Fent balanç

Publicat el dia 31st Oct 2015

Avui tot just fa un any, a dos quarts de nou del vespre al Pavelló de Suècia de Berga sonaven les primeres notes d’Empordanesa, sardana de qui ha estat un dels grans puntals de la música per a cobla, Joaquim Serra i Corominas. Aquesta peça obria un concert que passarà a la història de la Cobla Berga Jove com la nostra primera actuació oficial en públic. Fou un concert en col·laboració amb l’ANC de Berga, on, a part de repertori simfònic de música per a cobla es van poder escoltar grans monuments intemporals de la sardana com són la celebradíssima Juny de Juli Garreta o La Santa Espina d’Enric Morera.