Notícies - Cobla Berga Jove

Novetats al blog

Publicat el dia 20th Oct 2015

novetats_blogDesprés d'un temps sense fer publicacions al blog, properament tornem a engegar les entregues mensuals. Abans però, comunicar-vos que hem introduït novetats a la web: disposem d'un formulari de contacte (veure a la pestanya Contacte) i també un formulari de subscripció al blog (podeu veure'l a la part superior dreta).


Col·laboració amb el Roger Mas

Publicat el dia 10th Jun 2015

Aquell passat dia 23 de maig al Konvent.0 encara el tenim present els de la Cobla Berga Jove. Vam viure una experiència difícil d'oblidar: el lloc, la música, la gent, les emocions... Tot plegat creava una atmosfera única, especial. Ho volem recordar i és per això que avui, després d'haver superat una patum carregada d'emocions i sorpreses, publicarem un vídeo i algunes imatges d'aquell moment al Konvent.0.


I tal dia va fer un any

Publicat el dia 18th May 2015

Com a bons berguedans ens vam reunir en un bar. Fèiem un cafè tot parlant-ne. Com, perquè i de quina manera - ens preguntàvem, tot i que la idea era força clara. Una cobla, jove i amb ganes de menjar-nos al món (lògic i normal a aquestes edats, com si jo fos tant vell) preparada per sortir a la llum. Però aquesta idea no va sorgir del no-res, evidentment. L’Assemblea Nacional Catalana va encarregar a uns quants que fessin una cobla per tocar quatre sardanes a la Plaça Sant Joan, on ells hi realitzaven un acte. Es van buscar músics, es va tocar i les sensacions van ser molt bones. Doncs pit i collons, ho tirem endavant.