Notícies - Cobla Berga Jove

Programa del concert "Patum i cobla"

Publicat el dia 27th Nov 2015


Fent balanç

Publicat el dia 31st Oct 2015

Avui tot just fa un any, a dos quarts de nou del vespre al Pavelló de Suècia de Berga sonaven les primeres notes d’Empordanesa, sardana de qui ha estat un dels grans puntals de la música per a cobla, Joaquim Serra i Corominas. Aquesta peça obria un concert que passarà a la història de la Cobla Berga Jove com la nostra primera actuació oficial en públic. Fou un concert en col·laboració amb l’ANC de Berga, on, a part de repertori simfònic de música per a cobla es van poder escoltar grans monuments intemporals de la sardana com són la celebradíssima Juny de Juli Garreta o La Santa Espina d’Enric Morera.


Novetats al blog

Publicat el dia 20th Oct 2015

novetats_blogDesprés d'un temps sense fer publicacions al blog, properament tornem a engegar les entregues mensuals. Abans però, comunicar-vos que hem introduït novetats a la web: disposem d'un formulari de contacte (veure a la pestanya Contacte) i també un formulari de subscripció al blog (podeu veure'l a la part superior dreta).