Notícies - Cobla Berga Jove

Concert de presentació: Lambert: La Patum de Berga

Publicat el dia 9th Apr 2024

A finals de l’any 2023, la Cobla Berga Jove en formació de banda va enregistrar els arranjaments que va fer Joan Baptista Lambert de La Patum, els quals van ser encarregats al compositor l’any 1930 per l’Ajuntament de Berga. Aquest enregistrament serà presentat en un concert el dia 21 d’abril a les 18:00 al Teatre Municipal de Berga.


Lambert: La Patum de Berga

Publicat el dia 7th Nov 2023

La Cobla Berga Jove en formació de banda enregistrarem aquest 2023 els arranjaments de la música de la Patum que va fer Joan Baptista Lambert.

Fes-te mecenes al Verkami!


Concert de presentació del disc d'obres per a Cobla del Robert Agustina Busquets

Publicat el dia 22nd Jun 2021

El nom de Robert Agustina ha anat lligat al de la Cobla Berga Jove pràcticament des dels seus inicis: l’any 2015, per celebrar el primer any de la formació, vam encarregar-li la sardana Un any i un dia. Més endavant han vingut altres estrenes, com Queralt al cor o Petits Marc i Queralt, dedicada als seus dos fills bessons i estrenada el 2016 a l’Aplec de Berga. A més, Agustina ha dirigit la formació en múltiples concerts, i més darrerament en alguns dels concerts de l’espectacle que hem presentat amb el grup català Obeses.

El proper 17 de juliol a les 19:00 farem el concert de presentació al Teatre Municipal de Berga.