Notícies - Cobla Berga Jove

Concert de Sant Joan al Monestir de Sant Llorenç (Guardiola de Berguedà)

Publicat el dia 21st Jun 2017

El dia 24 de juny de 2017, a les 7 de la tarda oferirem un concert al Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà. El concert l'organitza l'associació Civitas Cultura, que s'ocupa de gestionar la música i cultura que es produeix en aquest màgic espai. Les entrades es poden reservar a la web de berguedareserves.cat. A continuació us detallem el repertori que hi interpretarem.


Retalls de Cobla, concert a dues cobles

Publicat el dia 26th Feb 2017

Les cobles Reus Jove i Berga Jove s'uneixen per presentar-vos el concert titulat Retalls de Cobla. Es tracta d'un concert d'homenatge al compositor Josep Maria Bernat i Colomina, dirigit gran amic del compositor Jesús Ventura. Hem creat una web especial per promocionar el concert, vegeu-la a www.retallsdecobla.wordpress.com


CD Sardanes del Centenari

Publicat el dia 7th Sep 2016

Ja ha sortit a la venda el primer CD enregistrat per nosaltres, la Cobla Berga Jove. Es tracta del CD Sardanes del Centenari, enregistrat el juliol de 2016 al Teatre Municipal de Berga. Ja el podeu comprar, només us heu de posar en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari de contacte o bé enviant un correu a info@coblabergajove.cat. El preu del CD és de 10€.