Notícies - Cobla Berga Jove

Retalls de Cobla, concert a dues cobles

Publicat el dia 26th Feb 2017

Les cobles Reus Jove i Berga Jove s'uneixen per presentar-vos el concert titulat Retalls de Cobla. Es tracta d'un concert d'homenatge al compositor Josep Maria Bernat i Colomina, dirigit gran amic del compositor Jesús Ventura. Hem creat una web especial per promocionar el concert, vegeu-la a www.retallsdecobla.wordpress.com


CD Sardanes del Centenari

Publicat el dia 7th Sep 2016

Ja ha sortit a la venda el primer CD enregistrat per nosaltres, la Cobla Berga Jove. Es tracta del CD Sardanes del Centenari, enregistrat el juliol de 2016 al Teatre Municipal de Berga. Ja el podeu comprar, només us heu de posar en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari de contacte o bé enviant un correu a info@coblabergajove.cat. El preu del CD és de 10€. 


Concert Sardanes del Centenari

Publicat el dia 19th Aug 2016

El proper dia 3 de setembre a les 6 de la tarda al Teatre Municipal la Cobla Berga Jove interpretarà en concert les 10 sardanes d'estrena del Centenari. A finals de l’estiu de 2015, des de l’Associació de Veïns de La Valldan va sorgir la proposta de fer un concert amb la Cobla Berga Jove emmarcat dins dels actes del Centenari.