Notícies - Cobla Berga Jove

CD Sardanes del Centenari

Publicat el dia 7th Sep 2016

Ja ha sortit a la venda el primer CD enregistrat per nosaltres, la Cobla Berga Jove. Es tracta del CD Sardanes del Centenari, enregistrat el juliol de 2016 al Teatre Municipal de Berga. Ja el podeu comprar, només us heu de posar en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari de contacte o bé enviant un correu a info@coblabergajove.cat. El preu del CD és de 10€. 


Concert Sardanes del Centenari

Publicat el dia 19th Aug 2016

El proper dia 3 de setembre a les 6 de la tarda al Teatre Municipal la Cobla Berga Jove interpretarà en concert les 10 sardanes d'estrena del Centenari. A finals de l’estiu de 2015, des de l’Associació de Veïns de La Valldan va sorgir la proposta de fer un concert amb la Cobla Berga Jove emmarcat dins dels actes del Centenari.


Concert 50 anys Amics de la Sardana d'Artés

Publicat el dia 22nd Jul 2016

Si fa una setmana i mitja érem protagonistes a Berga per la gravació del disc de les sardanes de Queralt, el dissabte dia 16 ho vam ser també, però potser un xic menys, a Artés. Era el 50è aniversari dels amics de la sardana d’Artés i ho van voler celebrar com calia: amb la Principal de la Bisbal com a gran reclam i una tímida Berga Jove que, mica en mica, es va fent un lloc en aquest meravellós món de les sardanes.