Notícies - Cobla Berga Jove

Gravació del CD de sardanes, Queralt 2016

Publicat el dia 18th Jul 2016

Quan la Berga Jove va iniciar el seu projecte no crec que s’imaginés tot el que tindria per davant. Abans de tot, agrair molt sincerament al Denis i al Robert els assajos i la preparació d’aquest projecte. Als autors de les sardanes d’aquest CD que han pogut venir a la gravació i que han creat petites obres d’art com són les sardanes. Als membres de Queralt 2016 per la confiança dipositada a la Cobla, confiant un projecte gegantí com és col·laborar amb el centenari. I també a tots als que directe o indirectament hi heu ajudat o hi ajudareu. A tots, gràcies!!


Concert a dues cobles: Principal de la Bisbal i Berga Jove

Publicat el dia 16th Jul 2016

Aquest dissabte els Amics de la Sardana d'Artés celebraran el seu 50è aniversari. Entre d'altres actes, realitzen un concert a dues cobles, on hi participarem juntament amb la cobla Principal de la Bisbal. 


Concert de Sant Joan 2016

Publicat el dia 21st Jun 2016

 

Seguint la línia inicial de la cobla de promocionar els concerts de cobla, enguany per la festivitat de Sant Joan tenim la oportunitat de participar en un concert a Gavà, juntament amb les corals La Igualtat, Polifònica de Blanes i Cantaires de Caldes. Serà a dos quarts de 8 del vespre a l’Espai Maragall de Gavà. A continuació us mostrem el programa del concert, que com veureu, està ben carregat de sardanes ben populars i cançons molt populars de diversos artistes d’arreu del territori Català.