Notícies - Cobla Berga Jove

Sensacions de Patum

Publicat el dia 30th May 2016

Ahir va ser un dia màgic per a la Cobla Berga Jove. Fer una cosa per primera vegada sempre és especial; igual que ho va ser el dia del nostre primer concert o la primera audició al carrer… Ahir, 29 de maig de 2016, diumenge de Patum, la Cobla Berga Jove vam actuar a casa nostra de la millor manera que podíem fer: per primer cop, vam actuar durant les festes de la Patum.


Novetats musicals

Publicat el dia 27th Feb 2016

Aquesta setmana la Cobla Berga Jove ha reprès els assajos després d’unes setmanes de descans. Comencem a preparar la nova temporada amb un repertori de qualitat amb grans noms de la música per a cobla. A partir d’ara, però, i fins el mes de maig, el nostre director Denis Rojo no podrà estar al capdavant de la direcció de la cobla per motius professionals. Durant aquest període el seu lloc l’ocuparà Robert Agustina, que compta amb estudis superiors de composició i trompeta i que ha format part de diverses cobles. A més, ha escrit set sardanes (una d’elles, Un any i un dia, sardana dedicada al primer any de vida  de la Cobla Berga Jove) i una fantasia per a cobla i percussió sobre temes de la Patum, a més d’altres obres per a cor, orquestra o conjunts de cambra. Des de la Cobla Berga Jove estem molt contents de poder comptar amb la seva presència al capdavant de la formació. Ben aviat ens podreu sentir amb les audicions que anirem oferint arreu del territori!

 


Bon Nadal i feliç any 2016

Publicat el dia 24th Dec 2015


Des de la Cobla Berga Jove hem volgut prendre una iniciativa diferent per felicitar les festes de Nadal d'enguany, i aquesta és, ni més ni menys, que la que sabem fer millor: fer música. La peça escollida per a aquesta ocasió ha estat la sardana Tendres records d'Agustí Borgunyó.