Gravació del CD de sardanes, Queralt 2016

Publicat el dia 18th Jul 2016

Quan la Berga Jove va iniciar el seu projecte no crec que s’imaginés tot el que tindria per davant. Abans de tot, agrair molt sincerament al Denis i al Robert els assajos i la preparació d’aquest projecte. Als autors de les sardanes d’aquest CD que han pogut venir a la gravació i que han creat petites obres d’art com són les sardanes. Als membres de Queralt 2016 per la confiança dipositada a la Cobla, confiant un projecte gegantí com és col·laborar amb el centenari. I també a tots als que directe o indirectament hi heu ajudat o hi ajudareu. A tots, gràcies!!

El passat dijous dia 14 de Juliol, a les 15:20 h, la Cobla Berga Jove gravava els últims llargs d’una gravació de dos dies molt intensos. Segurament no som conscients del que ha suposat aquesta gravació, per tots ha estat un fet segurament únic. És el nostre granet de sorra a un aniversari de dimensions estratosfèriques, amb molta feina a darrere però amb un resultat gratificant.

Les hores no van passar precisament a poc a poc, anàvem sota un horari previst que el Patron molt acuradament havia preparat. Més que en el temps, les hores es notaven al llavi. Vam tenir moments de tot, però em quedo amb els moments de riure que també van ser molts.

Per molts, creients o no, el fet de fer quelcom per la Mare de Déu i, en aquest cas, per l’aniversari del centenari, suposa un honor i també un orgull. El fet va més enllà del merament religiós, Berga i Queralt els últims 100 anys han creat un lligam que ens fa ser protagonistes a tots d’aquests fets excepcionals. Moments que gaudim i que, esperem, facin gaudir a tots aquells que escoltaran i viuran les sardanes d’aquest CD preparat amb tota la paciència del món!

 

Marc Villegas