Manifest de la Confederació sardanista del dia 20/09/2017

Publicat el dia 21st Sep 2017

Des de la Cobla Berga Jove ens sumem a la protesta i expressem el nostre suport al seguent comunicat emès per la Confederació Sardanista de Catalunya.

COMUNICAT A TOTS ELS SARDANISTES

Barcelona, 20 de setembre de 2017

La Confederació Sardanista de Catalunya davant els atacs que avui dimecres 20 de setembre estan patint les institucions catalanes, vol fer palès el seu suport al govern de la Generalitat de Catalunya.

A més a més, demanem al món sardanista que se sumi a l'onada de protestes pel que creiem que és inadmissible: l'atac a la democràcia, a les nostres institucions i a les llibertats dels ciutadans del nostre país.

És per això que demanem la difusió als vostres socis i simpatitzants d'aquest manifest alhora que us emplacem a estar atents a les mobilitzacions i missatges que surtin des del govern i de les principals entitats sobiranistes com Òmnium Cultural o l'Assemblea Nacional Catalana. Avui, aquestes entitats han demanat que aquest cap de setmana omplim les places dels nostres municipis d'actes de suport al referèndum, on la sardana no hi pot mancar.

Joaquim Rucabado i Aguilar President