Notícies - Cobla Berga Jove

Concert de presentació del disc d'obres per a Cobla del Robert Agustina Busquets

Publicat el dia 22nd Jun 2021

El nom de Robert Agustina ha anat lligat al de la Cobla Berga Jove pràcticament des dels seus inicis: l’any 2015, per celebrar el primer any de la formació, vam encarregar-li la sardana Un any i un dia. Més endavant han vingut altres estrenes, com Queralt al cor o Petits Marc i Queralt, dedicada als seus dos fills bessons i estrenada el 2016 a l’Aplec de Berga. A més, Agustina ha dirigit la formació en múltiples concerts, i més darrerament en alguns dels concerts de l’espectacle que hem presentat amb el grup català Obeses.

El proper 17 de juliol a les 19:00 farem el concert de presentació al Teatre Municipal de Berga.


Obra per a cobla de Robert Agustina Busquets

Publicat el dia 17th Nov 2020

Després d’anunciar-vos que a finals d’aquest 2020 gravarem un CD amb l’obra per a cobla de Robert Agustina, volem explicar-vos alguns detalls més sobre aquest projecte!

 
Bon Nadal i feliç 2019!

Publicat el dia 24th Dec 2018

La Cobla Berga Jove vol desitjar a tots els seus seguidors digitals bon Nadal i feliç any 2019! És per això que hem fet aquest videomuntatge amb la cançó nadalenca "Passeig amb trineu" (Sleigh ride, en anglès) de Leroy Anderson, instrumentat per a cobla per Francesc Cassú. L'enregistrament de l'àudio es va fer el dia 27 d'octubre al teatre Patronat de Berga, i va ser possible gràcies al material d'enregistrament del Dani Magyk. L'enregistrament del vídeo es va fer el dia 1 de desembre al centre cívic Mn. Joan Noves de La Valldan.