Concert Sardanes del Centenari

Publicat el dia 19th Aug 2016

El proper dia 3 de setembre a les 6 de la tarda al Teatre Municipal la Cobla Berga Jove interpretarà en concert les 10 sardanes d'estrena del Centenari. A finals de l’estiu de 2015, des de l’Associació de Veïns de La Valldan va sorgir la proposta de fer un concert amb la Cobla Berga Jove emmarcat dins dels actes del Centenari. Paral·lelament, la colla sardanista Cim d’Estela i Queralt2016 buscaven un compositor per tal que composés la sardana del Centenari. La resposta dels compositors berguedans va ser tan bona que es van trobar amb 10 compositors disposats a compondre desinteressadament una sardana pel Centenari. Aquest fet els va fer pensar en un concert i en la Cobla Berga Jove.

Donat que tan L’A.V.V de La Valldan i la Colla Sardanista Cim d’Estela formen part de la comissió del Centenari Queralt2016, els va fer adonar que podrien unir esforços per presentar-vos el concert que ofererem el proper dia 3 que constarà del següent programa:

1. A la Mare de Déu de Queralt - Josep Farràs

2. Atmosfera berguedana - Joan Serra

3. Corona de mans - Martí Villegas

4. El balcó de Catalunya - Joan Benavides

5. El Quer més alt - Sergi Cuenca

6. Els viaranys de Queralt - Narcís Mellado

7. Joiós centenari - Lluís Pujals

8. La Verge i l’oreneta - Josep Vila, instr. Lluís Gual

9. Queralt - Joan Casas

10. Queralt al cor - Robert Agustina

 

Es podran reservar les entrades a partir del dia 22 d'agost a les 10 del matí i fins el dia 2 de setembre a les 6 de la tarda. Cada entrada tindra un coust de 10€ si s'ha reservat, 11€ si no s'ha fet reserva.

Al finalizar el concert es podrà adquirir el CD Sardanes del Centenari, enregistrat per la Cobla Berga Jove el passat mes de juliol. També sortirà a la venda el CD Santa Maria de Queralt Cançoner. Es podran adquirir per separat a 10€ la unitat o juntament a 15€.

Us animem a venir al concert, poques vegades es té la oportunitat d'escoltar 10 estrenes en un mateix concert... I potser acabem amb una sorpresa final especial!